úterý 29. listopadu 2016

Německo: vyhazov za účast na demonstraci a členství v AfD?

Novinky: gymnázium propustilo učitele, byl členem opoziční strany AfD a účastnil se demonstrací Bärgida. Není divu. Jeden ze stovek případů v zemi, kde se nespokojení občané označují za neonacisty a znásilnění za obohacení...

„Jestliže někdo otevřeně sympatizuje s pravicovými extremisty, jestliže se identifikuje s hnutími, která sleduje organizace na ochranu ústavy a angažuje se často pro hnutí Bärgida, pak máme problém. Naši učitelé představují vždy vzory.“
Víte jak vzniká totalita? Orwellovským znásilněním jazyka. Pokud o opozici a nespokojených občanech začnete psát a mluvit jen jako o nebezpečné lůze, zanedlouho bude normální vyslechnout hlasy, žádající, aby se proti tomuto "ohrožení demokracie" tvrdě zasáhlo. Pokud někoho sleduje vládní bezpečnostní služba, musí to přeci být zločinec, ne? A za tu nakládačku a vytlučená okna si může sám, beztak provokoval.

Útoky proti členům legitimní opoziční strany AfD hraničí s terorismem. A útoky a nálepkováním v médiích to začíná. Zapálení auta europoslankyně Beatrix von Storch, vytloukání oken, útoky na sjezd, (kterého se jako host účastnil i V. Klaus), přepadení a zbití dvou členů AfD, zapálení auta předsedkyně AfD Frauke Petry. Nadávky a výhrůžky smrtí. Státní fobie a boj proti údajnému pravicovému extremismu, za který lze označit cokoliv, má za následek, že vesele bují extremismus levicový.  

Nedávno jsme četli o případu z Francie, kde agresoři před školou brutálně napadli učitele, "protože byl rasista". Učitel byl během hodiny tělocviku napaden dvěma muslimy z ulice, protože si dovolil pokárat žačku za sprostá slova. Vrhli se na něj se slovy "takhle s ní mluvit nebudeš, ty rasisto!". Orwellovské ohýbání pojmů v EU tak nese ovoce: sprostí a brutální agresoři se vydávají za ohrožené oběti.

Posledně to v Německu vedlo k holocaustu... Vždycky v tom jedou majitelé jediné možné pravdy, lační po moci. Pořád stejný mustr. Od Hilsnera s rituální vraždou, přes sionisty, agenty Západu, až po agenty Východu. 
A na vás, "islamofobové", "náckové" a "putinovi agenti", na vás se určitě taky něco najde. Bude to "preventivní šikana", nebo "humanitární útok"? Máme na to od Dienstbiera orwellovskou státní agenturu "HateFree Culture" v čele s aktivisty Lukášem Houdkem a Janem Valúchem, která pod heslem "boje proti nenávisti, nálepkování a rozdělování" lidi rozděluje, nálepkuje a legitimizuje nenávist vůči těm, které označila. 

Nenechávejte to být. Nenechte se nálepkovat od různých Jandů, Horáčků, Dienstbierů, ani od HateFree úderek, které jsou za to placené, ani od no-name novinářů, ani od lidí z ulice. Nepřijímejte lživý newspeak, ani v legraci. Slovo může změnit budoucnost světa. Nebo ho zničit. Začněte tímhle.




Útoky na AfD:

http://zpravy.idnes.cz/afd-zhari-frauke-petry-auto-nemecko-d6c-/zahranicni.aspx?c=A160917_163816_zahranicni_kha
http://echo24.cz/a/iRx2g/utoky-na-politiky-afd-jednoho-zbili-druheho-trefil-zmrazeny-kolac
http://echo24.cz/a/izPPJ/sili-utoky-proti-nemecke-afd-bomba-mela-ceskou-stopu
http://www.samizdat2016.cz/

úterý 8.11.2016 9:20 | karma článku: 42.13 | přečteno: 2360x

Žádné komentáře:

Okomentovat