úterý 29. listopadu 2016

Vox populi-vox dei: nejlepší komentáře z FB k prezidentské volbě v USA

Zamávejte naposledy devadesátkám, pápá. Clintonovým, Albrightové, i Havlovi. Ode dneška je to definitivně historie. (Jan Zahradil)



-----------------------

Po Brexitu druhé důležité potvrzení nového trendu: média, elity a celý ten slavný mainstream si už nemohou s voliči dělat, co se jim zachce. Už nejde voliče manipulovat účelovými průzkumy "veřejného mínění", ani mediální masáží, ani podporou davu celebrit, ani strašením koncem světa, když budou hlasovat "špatně".
Volič se opět stává svébytnou jednotkou s vlastní schopností uvažovat, ne jen hlasovacím zařízením, které plní předem připravený scénář, nadiktovaný majiteli univerzální pravdy. Volič zkrátka umí ze dvou nedobrých řešení vybrat to nejméně špatné a tomu prvnímu říci NE!" (Karolina Stonjeková, Svobodní)

-----------------------

Podle našich objektivních médií po puči v Polsku přišla revoluce v Americe.
Pánové ... pánové a dámy, volby se tomu říká! Volby. Demokratické, svobodné volby.

-----------------------

Zprávy ČT jsou jak vůdcův poslední boj z bunkru pod kancléřstvím.

-----------------------

Celá Amerika, celá Evropa, všechna média, všichni lidé pláčou a lkají kvůli Hilary. Tento obraz nám nabízí veřejnoprávní Česká televize! Záběry z USA nám ukazují pohled na ztrápené, zničené a zlomené lidi. Něco jako konec světa. Prosím vás a kdo toho Trumpa v Americe tedy volil? (Michaela Julišová, levicová publicistka)


-----------------------

Liberálové jsou v prdeli. Vyvaleně zírají na lidi o kterých doposud netušili, že existuji a strkali je do škatulky starej, bílej, blbej, sexistickej rasista ...  a najednou tam stoji hezká kultivovaná paní, která má co dělat aby se nerozbrečela štěstím, že není sama kdo si myslí, že ten svět co si namalovali liberálové a nikoho k tomu nepustili, stojí úplně za hovno. Pan reportér, co se poslední rok snažil z Trumpa udělat monstrum, se ji nechápavě ptá: "A proc jste ho jako žena volila?" "Protože je jinej..." Než vy. (Daniel Vávra, herní designér)

-----------------------

Trump odpovídá na hlubší potřebu společnosti, která je tak silná a opravdová, že s tím ani celý oskarovský večírek plný herců nic nezmůže. (Martin Jaroš, marketingový expert)

-----------------------

Proč brečí Saúdové, to chápu, miliony petrodolarů v háji, ale proč fňuká Pehe, to mi není jasné. Taky investoval?

-----------------------

Vyvěsí v Bílém domě červené trenýrky?

-----------------------

Právě jsem se dočetl v americkém tisku, že Trumpa podpořil i hádejte kdo? Američtí voliči v amerických ozbrojených silách. Nedivím se, byla to jejich krev, která tekla v konfliktech, které zapříčinila hloupá politika jejich vlády. A která by první tekla, pokud by politika konfrontace pokračovala. (Tomáš Haas)

-----------------------

Zdálo se to téměř neuvěřitelné. Nejvýznamnější země na světě dala velké STOP politické korektnosti, multi-kulturalismu, genderismu, environmentalismu a elitám ničícím občany. ... Je asi jisté, že svět se nezmění přes noc. Ale tuto noc se nastartovala změna a to veliká. Je to historicky největší porážka neomarxismu a věřím, že i začátek konce tohoto šíleného experimentu. A jestliže už i superkorektní Američané dokázali říci dost, přese všechny ty prolhané průzkumy a mediální manipulace, pak věřím, že my v Evropě to dokážeme co nevidět taky. (Miroslav Jahoda, Svobodní)
-----------------------

"Setkám se s lidmi z velkého byznysu a budu tak mít lepší vhled na aktuální události", prohlásila právě na ČT Věra Jourová.

-----------------------

Pane prezidente Trumpe, máte šanci stát se novým Reaganem. Doufám, že budete mít stejně šťastnou ruku při výběru rozumných, kompetentních poradců, jako měl on.

-----------------------

Dějiny se mění v okamžicích, kdy se z vtipů stává realita...

-----------------------

P.S.: Čemu se všichni diví? Mně je to jasný. Vždyť Donalda podpořil Chuck Norris



středa 9.11.2016 10:14 | karma článku: 43.03 | přečteno: 4203x

Žádné komentáře:

Okomentovat