neděle 15. října 2017

K čemu jsou holky na světě?

K ničemu. Holky na světě prostě jsou. Stejně jako kluci. Ale tahle formulace vyvolala na internetu válku genderových džihádistů proti zbytku světa, který má rodiny a normálně se rozmnožuje. Žena rodí a kojí, muž ne. Komu to vadí?



Vymažte Žáčka! Zakažte Seiferta s jeho šovinistickými básničkami mamince!
Celá tahle pseudokauza je založena na vytržení z kontextu. CELÝ ten text je krásným poděkováním maminkám za lásku a bezpečí, které u nich přirozeně hledá a cítí (genderově nevyváženě !!! ) každé malé děcko:
Ze všech lidí mám nejraději maminku. Než jsem se narodil, devět měsíců jsem vyrůstal v jejím těle.Možná proto mi tak dobře rozumí. Mohu se jí svěřit úplně se vším. Vím, že maminka udělá všechno, co může, abych byl šťastný, proto se snažím, abych jí udělal radost.
K čemu jsou holky na světě?
Aby z nich byly maminky,
aby se pěkně usmály
na toho, kdo je malinký,
Aby nás měl kdo pohladit
a povědět nám pohádku.
Proto jsou tady maminky,
aby náš svět byl v pořádku.


Kdo tohle napadá, jako by mi bral moje dětství, moji maminku. Mám děti a doufám, že i jim se jednou bude zdát tenhle text milý. A lituju ty, kteří s ním mají problém - jejich dětství muselo být hrozné.

Poručíme větru, dešti


Každá žena má v sobě potenciál mateřství - ta, která má děti, ta, která je mít nemůže, i ta, která je nechce. I kdyby se progresivisté na hlavu stavěli, přírodu nezmění. Příroda totiž NENÍ genderově neutrální.

Stejně jako přírodovědná nevzdělanost plodí ezoteriky, tak plodí i genderové džihádisty, kteří se v současnosti pohoršují nad Žáčkovou básničkou o maminkách. Pro malé děti je opravdu maminka středem jejich světa - když se bojí nebo se jim něco stane, taky genderově nevyváženě volají právě ji. Je to biologicky daný bonding, vzniklý přirozenou vazbou těhotenství, kojení a rané péče. A žádné gender kvóty s tím nic nezmění. Muži prostě rodit ani kojit nebudou. Komu to vadí?

Progresivismus to má vyřešené. Tendence, "osvobozující ženu od břímě mateřství" nedělají nic jiného, než že narušují přirozený bonding. Nekojení, odkládání dětí v raném věku do jeslí nebo na hlídání, neustálé podsouvání matkám, že mateřství je jen překážka v kariéře nebo užívání si, kterou musí manažersky zvládnout... Pak už matky potřeba nebudou. A masy trubců se budou rodit ze zkumavek. Welcome to Brave New World.

Už na tom pracují i u nás. Proč? Asi měli hrozné dětství. Nebo to hezké nepřejí ostatním.



Autor: Eva Svobodová| středa 18.1.2017 9:03 | karma článku: 41.53 | přečteno: 4533x

Žádné komentáře:

Okomentovat